ParkSign tang

De ParkSign Tang is een handig gereedschap waarmee je het bovenste transparante deel van je ParkSign-bord gemakkelijk kunt verwijderen of bevestigen. Dit gereedschap is speciaal ontworpen voor het onderhoud en beheer van ParkSign-borden, en het maakt het proces veel eenvoudiger en efficiënter.

Eenvoudig Beheer: Met de ParkSign Tang wordt het verwijderen of bevestigen van het bovenste transparante deel van je ParkSign-bord een fluitje van een cent.

Nauwkeurigheid: De tang is ontworpen voor precisiewerk, zodat je de transparante bovenkant veilig en nauwkeurig kunt plaatsen zonder het risico van beschadiging.

Efficiëntie: Het gebruik van deze tang bespaart tijd en moeite, waardoor je het onderhoud van je ParkSign-borden snel en efficiënt kunt uitvoeren.

Duurzaamheid: De tang is gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat hij lang meegaat en bestand is tegen herhaald gebruik.

Compatibiliteit: Deze tang is specifiek ontworpen voor ParkSign-borden en zorgt ervoor dat ze correct worden gemonteerd en gedemonteerd.

De ParkSign Tang is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van ParkSign-borden. Het maakt het werk gemakkelijker en zorgt ervoor dat je ParkSign-borden er altijd professioneel uitzien. Met deze tang kun je snel en nauwkeurig wijzigingen aanbrengen aan je borden, waardoor ze effectief blijven in het aantrekken van de aandacht van bezoekers en automobilisten.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer PARKSIGNTANG-1

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.