ParkSign parkeerbord - base

Het ParkSign Parkeerbord Base is een innovatieve en duurzame oplossing voor bewegwijzering in parkeergarages en op parkeerterreinen. Dit parkeerbord bestaat uit twee essentiële delen die samen zorgen voor een effectieve en professionele bewegwijzering.

Duurzaam Ontwerp: Het ParkSign Parkeerbord Base is vervaardigd uit slagvast kunststof, waardoor het bestand is tegen de uitdagingen van parkeergarages en parkeerterreinen. Het kan de tand des tijds doorstaan en blijft er langdurig representatief uitzien.

Glashelder Topdeel: Het topdeel van het ParkSign Parkeerbord is vervaardigd van slagvast en glashelder materiaal. Dit biedt de mogelijkheid om aan de binnenzijde een eigen tekst, reclame of bewegwijzering aan te brengen.

Veilige Bevestiging: De ParkSign Parkeerbord Base wordt stevig en veilig bevestigd aan de ondergrond door middel van schroeven. Dit zorgt voor stabiliteit en zekerheid dat het bord op zijn plaats blijft.

Bescherming tegen Wijzigingen: Het unieke ontwerp van de ParkSign Parkeerbord Base zorgt ervoor dat derden niet eenvoudig wijzigingen kunnen aanbrengen of het bord kunnen verwijderen. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van uw bewegwijzering.

Professionele Uitstraling: Dit parkeerbord geeft je parkeergelegenheid een professionele uitstraling en helpt bezoekers om snel en gemakkelijk de juiste plek te vinden.

Eenvoudige Aanpassing: Het glasheldere topdeel is ideaal om aan de binnenzijde aan te passen met specifieke informatie, zoals parkeerplaatsnummers, bedrijfslogo's of aanwijzingen.

Met het ParkSign Parkeerbord Base investeert je in een hoogwaardige en duurzame bewegwijzering voor jouw parkeergelegenheid. Het zorgt voor duidelijke en effectieve informatievoorziening, terwijl het tegelijkertijd een professionele uitstraling geeft aan uw parkeergarages en -terreinen. Bovendien biedt het extra beveiliging tegen ongeoorloofde wijzigingen.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer PARKSIGNBASE

Anderen bekeken ook

ParkSign tang
PARKSIGNTANG-1
Biggenrug parkeerbord - wit
PBG62-WI
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Biggenrug parkeerbord - zwart
PBG62-ZW
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Biggenrug parkeerbord - zilver
PBG62-ZI
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.