Promotiemateriaal

Bij ISCA hebben wij een ruim assortiment aan POS materiaal.Het is een effectieve manier om jouw reclame-uitingen te tonen aan je doelgroep. Wij hebben een breed assortiment aan kliklijstenstoepborden, poster en presentatiesystemen. Twijfel je over welk POS materiaal past bij jouw reclame-uiting? Neem gerust contact met ons op en wij geven je graag advies!

Lees meer

POS materialen

POS staat voor point-of-sale. POS materialen zijn ervoor bedoeld om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld: banners en productdisplays. Met deze materialen kun je jouw producten, verkooppunt, merk en/of logo onder de aandacht brengen en de zichtbaarheid vergroten.

Trek de aandacht van je klant!

Een belangrijk onderdeel voor elke ondernemer of elk bedrijf is herkend worden. ISCA heeft een ruim aanbod in verschillende promotiematerialen. Bij ons kun je snel en eenvoudig alle reclamematerialen bestellen die je nodig hebt om jouw bedrijf te promoten. Van postersystemen en banners tot volledige beurswanden, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw merk naar voren te brengen. Ons assortiment bestaat uit verschillende categorieën. Hieronder leggen wij kort uit waar het product voor bedoeld is. 

  • Kliklijsten zorgen dat je in een handomdraai je poster verwisselt. Kliklijsten worden gebruikt in een groot aantal omgevingen zoals openbare ruimtes, kantoorpanden en onderwijsinstellingen.
  • Stoepborden zijn de perfecte oplossing om je boodschap te presenteren aan alle voorbijgangers.
  • Postersystemen zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen. Handig voor het presenteren van je poster op een elegante en eenvoudige manier.
  • Presentatiesystemen zoals de promotiepalen, flyerhouders en andere presentatiesystemen. Voor het promoten van je bedrijf of product. 
  • Bannersystemen zoals roll-up banners zijn snel opgebouwd en licht van gewicht. Eenvoudig te gebruiken om de aandacht te trekken van de doelgroep op o.a. evenementen.
  • Beurswanden zijn eenvoudig op te zetten en ideaal om in te zetten voor jouw beursstand.

Wij willen onze producten met de hoogste kwaliteit leveren met daarbij een uitgebreide prijsrange. Meer interesse gekregen in een van onze producten ? Neem dan gerust een kijkje op de gewenste productpagina voor meer informatie. Ben je opzoek naar een andere maat, ander materiaal of een hogere oplage? Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee!

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.