Beurswanden en balies

Een mooie beurswand en/of balie is onmisbaar in jouw stand! Bij ISCA hebben we verschillende mogelijkheden om jouw reclame een mooie uitstraling te geven, zodat jouw bedrijf opvalt. De beurswanden en balies zijn gemakkelijk om op te zetten en van uitstekende kwaliteit. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten. Bekijk onze beurswanden en balies.

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Wat doet een beurswand voor jouw stand?

Het plaatsen van een beurswand in jouw stand zorgt ervoor dat je aandacht trekt van bezoekers. Met de beurswand kan je jouw producten of bedrijf promoten. Het zorgt ervoor dat jij klanten gaat werven! Wanneer je een beurswand plaatst geeft dit toegevoegde waarde aan de uitstraling van jouw stand. Het wordt echt een blikvanger. Door de juiste combinatie van visueel en tekstuele vormgeving zorg je ervoor dat jouw boodschap duidelijk overkomt op bezoekers. Kortom: onmisbaar voor jouw stand!

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.