Montageset M4 RVS - voor het makelaarsbord

Met onze Montageset voor Reclameplaten op Makelaarsborden heb je alles wat je nodig hebt voor een professionele en stevige bevestiging van reclameplaten op makelaarsborden. Deze handige set bestaat uit 4 schroeven, 4 ringen en 4 bouten M4 van hoogwaardig roestvrijstaal (RVS).

Eenvoudige Bevestiging: Met deze montageset wordt het monteren van reclameplaten op makelaarsborden een fluitje van een cent. Alles wat je nodig hebt is inbegrepen.

Duurzaam RVS: De bijgeleverde bouten, schroeven en ringen zijn gemaakt van kwalitatief RVS, wat betekent dat ze bestand zijn tegen de elementen en een lange levensduur hebben.

Complete Set: De set bevat 4 schroeven, 4 ringen en 4 bouten M4, zodat je geen extra onderdelen hoeft aan te schaffen.

Betrouwbare Bevestiging: Met deze montageset kun je er zeker van zijn dat je reclameplaten stevig en veilig op de makelaarsborden bevestigd zijn, ongeacht de omstandigheden.

Garantie: Wij bieden een garantie van 3 maanden op deze montageset, zodat je met vertrouwen kunt kiezen voor een hoogwaardige oplossing.

Upgrade jouw makelaarsborden met de Montageset voor Reclameplaten op Makelaarsborden. Met deze complete en betrouwbare set ben je verzekerd van een professionele en duurzame bevestiging die jouw reclameplaten veilig en stevig op hun plek houdt. Bestel nu en maak jouw makelaarsborden nog effectiever en aantrekkelijker!

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer MKB-MON
Kleur RVS

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.