Reclameplaat t.b.v. makelaarsbord - PVC - 3 mm

Presenteer jouw boodschap op een overtuigende manier met onze reclameplaat voor makelaarsborden van MGBond. Met een royaal reclamevlak van 650 x 480 mm, dat zowel staand als liggend kan worden gebruikt, biedt deze plaat jou de ruimte om jouw boodschap op een opvallende en duidelijke manier te communiceren. De buitenmaat van 700 x 530 mm zorgt ervoor dat jouw reclame de aandacht trekt en indruk maakt.

Hoogwaardige constructie: Onze reclameplaat is vervaardigd van duurzaam MGBond-materiaal, waardoor jouw reclame-uiting er professioneel en langdurig blijft uitzien.

Flexibele presentatie: Het reclamevlak van 650 x 480 mm kan zowel staand als liggend worden gebruikt, waardoor je kunt kiezen welke presentatiestijl het beste bij jouw boodschap past.

Krachtige impact: Dankzij de buitenmaat van 700 x 530 mm heeft jouw reclame de ruimte om op te vallen en de aandacht van voorbijgangers te trekken.

Bevestigingsmateriaal apart verkrijgbaar: Het bord wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal. Je kunt dit eenvoudig apart bestellen onder artikelnummer MKB-MON voor een moeiteloze bevestiging.

Garantie: We bieden een garantie van 3 maanden op onze reclameplaat, zodat je met vertrouwen investeert in een hoogwaardige oplossing.

Vertrouw op onze Reclameplaat voor Makelaarsborden - MGBond - Met Garantie! Geef jouw reclame de aandacht die het verdient met onze professionele reclameplaat. Of je nu kiest voor een staande of liggende presentatie, je bent verzekerd van een succesvolle en impactvolle communicatie met jouw doelgroep.

Bovenkant formulier

 Download template reclameplaat

Specificaties
Productnummer UYUP425000
Kleur Wit
Materiaal PVC

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.