Reclameplaat voor makelaarsbord - MGBond - 3 mm

Met onze reclameplaat voor makelaarsborden van MGBond ben je verzekerd van een professionele en veelzijdige oplossing voor jouw reclame-uitingen. Deze hoogwaardige plaat is speciaal ontworpen voor makelaarsborden en biedt een royaal reclamevlak van 650 x 480 mm, waardoor jouw boodschap opvallend en duidelijk wordt gepresenteerd. Of het nu liggende of staande makelaarsborden betreft, onze reclameplaat past zich aan jouw behoeften aan.

Kwalitatief hoogwaardig: Onze reclameplaat is vervaardigd van duurzaam MGBond-materiaal, wat zorgt voor een langdurige en professionele uitstraling van jouw reclame-uiting.

Perfecte afmetingen: De buitenmaat van de plaat is 700 x 530 mm, met een ruim reclamevlak van 650 x 480 mm, waardoor jouw boodschap optimaal in het oog springt.

Veelzijdig gebruik: Onze reclameplaat is geschikt voor zowel liggende als staande makelaarsborden, waardoor je flexibel bent in het ontwerpen van jouw displays.

Bevestigingsmateriaal apart verkrijgbaar: Het bord wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal, maar dit is eenvoudig apart bij te bestellen voor een vlotte montage.

Garantie: Wij bieden 3 maanden garantie op onze reclameplaat, zodat je met vertrouwen kunt investeren in een hoogwaardige en betrouwbare oplossing.

Vertrouw op onze Reclameplaat voor Makelaarsborden - MGBond - Met Garantie! Met onze reclameplaat geef je jouw makelaarsborden een professionele uitstraling en zorg je ervoor dat jouw boodschap op een opvallende en duidelijke manier wordt gepresenteerd. Dankzij de veelzijdige toepassing en hoogwaardige materialen ben je verzekerd van een langdurig en succesvol gebruik van jouw makelaarsborden.


Specificaties
Productnummer UYUP425000-DB
Kleur Wit

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.