Sign & Print Expo 2022

Sign & Print Expo 2022

Sign & Print Expo 2022

Wat vinden we het allemaal fijn dat het weer kan, jullie ontvangen op de beurs!

Wat een gezelligheid en opkomst op onze stand bij de Sign & Print Expo 2022 in Gorinchem! Wij hebben genoten van een leuke beurs en de gesprekken die we hebben gehad met klanten en bezoekers. Met trots hebben we hier ook onze nieuwe webshop gepresenteerd en hier van jullie goede feedback op mogen ontvangen. Op de beurs lieten wij de nieuwste technologieën binnen de Sign branche zien. Lees hieronder welke dat zijn!

Freeswerk

Op het gebied van freeswerk ontwikkelen zich veel nieuwe technieken en trends. Denk hierbij aan de doorgestoken letters die je momenteel veel terugziet in de Sign branche voor een aanvulling van branding op een gevel of pand. Bij freeswerk is het mogelijk om contour te laten frezen of losse letters te frezen. Ook de uitgefreesde letters zijn momenteel erg populair, hiermee creëer je een extra effect. 

Plaatmateriaal

Ook heb je in onze stand een kijkje kunnen nemen bij de verschillende MGBond platen. De platen binnen assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en diktes. Je kan de platen op maat laten zagen zodat deze past bij jouw project. De MGBond platen zijn stevig, stabiel en licht van gewicht. MGBond is voor binnen- en buitengebruik en is dus bestand tegen de meeste weersomstandigheden.

De Neo Plastech platen zijn van geschuimd PVC, deze platen bieden wij binnen ons assortiment aan in het zwart en wit in diktes van 3 t/m 19 mm. Ook deze platen zijn op maat te zagen. Het is ideaal plaatmateriaal voor doeleinden zoals frezen, snijden en zagen en het plaatmateriaal heeft een hoogwaardige productie.

Textielframes en lichtbakken

Wij hebben op onze stand ook laten zien wat voor mogelijkheden er allemaal zijn voor toepassingen van textielframes en lichtbakken. Lichtbakken zijn de ideale oplossing wanneer je ervoor wilt zorgen dat jouw reclame-uiting dag en nacht zichtbaar is.

Laten we eens kort vertellen over de kenmerken van de textielframes die wij hebben laten zien op onze stand en die binnen ons assortiment verkrijgbaar zijn:

De verschillende soorten textielframes die verkrijgbaar zijn binnen ons assortiment zijn het Dame, King, Queen en Valet textielframe. Het Dame textielframe is een frame geschikt voor enkelzijdige toepassingen. Het profiel is toepasbaar in vergaderruimtes of openbare ruimtes. Het King textielframe is geschikt voor toepassingen aan de wand of op een vrijstaand voetstuk. Een geschikt profiel voor in een receptieruimte of op een beurs. Het Queen textielframe is ideaal wanneer je aan het plafond wilt presenteren, dit textielframe leent zich voor dubbelzijdige reclame-uitingen. Het Valet textielframe is het meest verkochte profiel en staat bekend om zijn toegankelijkheid. Het is een enkelzijdig profiel dat tegen de wand te bevestigen is in kantoren, scholen of op een beurs.