Zelfklevende klittenband - lus - 50 mm - wit

Onze zelfklevende klittenband op rol is een veelzijdige en duurzame oplossing voor diverse bevestigingsbehoeften. Of je nu op zoek bent naar een stevige verbinding voor tijdelijk gebruik of langdurige bevestiging, dit klittenband biedt de functionaliteit en betrouwbaarheid die je nodig hebt.

Rol van 25 Meter: Onze klittenband wordt geleverd op een handige rol van 25 meter, wat je de flexibiliteit geeft om precies de benodigde lengte af te snijden voor jouw project.

Keuze uit Haak en Lus: Dit klittenband is verkrijgbaar in zowel haak- als lusvarianten, waardoor je de perfecte combinatie kunt kiezen die het beste bij jouw behoeften past.

Zeer Stevige Verbinding: Het klittenband biedt een sterke en betrouwbare verbinding, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen, zoals het ophangen van posters, het bevestigen van stoffen, het vastmaken van kabels en meer.

Lange Levensduur: Dankzij het hoogwaardige materiaal en de zorgvuldige productie heeft dit klittenband een lange levensduur, waardoor je er langdurig gebruik van kunt maken.

Wit of Zwart: Je hebt de keuze uit twee klassieke kleuren: wit en zwart. Kies de kleur die het beste bij jouw esthetiek en behoeften past.

Of je nu in huis, op kantoor, in de werkplaats of ergens anders een betrouwbare bevestigingsoplossing nodig hebt, ons zelfklevende klittenband op rol biedt een veelzijdige en handige oplossing. Met sterke hechting en gebruiksgemak is dit klittenband een essentieel hulpmiddel voor allerlei projecten.

 

Specificaties
Productnummer TEXL-50-W
Kleur Wit
Uitvoering Lus
Breedte 50 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.