Zelfklevend klittenband - lus - 50 mm - zwart

Onze zelfklevende klittenband op rol is de perfecte oplossing voor een duurzame en betrouwbare verbinding in verschillende toepassingen. Met rollen van maar liefst 25 meter en diverse breedtes om uit te kiezen, kun je gemakkelijk de juiste maat voor jouw project vinden. Of je nu voor haak of lus kiest, deze klittenbandrollen bieden een indrukwekkende hechtkracht en gaan lang mee.

Stevige Verbinding: Onze zelfklevende klittenbandrollen zorgen voor een sterke en stevige verbinding die bestand is tegen trekken en belasting. Ze zijn ideaal voor het bevestigen van stoffen, materialen en accessoires.

Lange Levensduur: Dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal gaan onze klittenbandrollen lang mee, zelfs bij frequent gebruik. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de verbinding.

Gemakkelijke Bevestiging: Het zelfklevende ontwerp maakt installatie een fluitje van een cent. Plak de klittenbandrol eenvoudig op het gewenste oppervlak en geniet van een directe en sterke hechting.

Diverse Breedtes: Of je nu een smalle of brede klittenbandverbinding nodig hebt, wij bieden rollen in verschillende breedtes om aan jouw behoeften te voldoen.

Kleurkeuze: Kies uit de kleuren wit of zwart, afhankelijk van je voorkeur en esthetiek. Zo past de klittenbandverbinding perfect bij je project.

Onze zelfklevende klittenbandrollen zijn de ideale keuze voor creatieve projecten, bevestiging van stoffen en materialen, en nog veel meer. Of je nu een hobbyist bent of een professional, deze klittenbandrollen bieden een veelzijdige en betrouwbare oplossing.

Bestel nu en ervaar de kracht en duurzaamheid van onze zelfklevende klittenbandrollen op rol!

Specificaties
Productnummer TEXL-50-Z
Kleur Zwart
Uitvoering Lus
Breedte 50 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.