Muur Banner 800 mm RVS

De Muur Banner RVS met een breedte van 800 mm biedt een stijlvol en praktisch systeem om je reclamespandoek stevig aan de buitenmuur van je pand te presenteren. Deze set wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een professionele en opvallende presentatie.

Roestvrijstalen Constructie: De set bestaat uit twee RVS banierhouders met coating, waardoor het systeem duurzaam en bestand is tegen diverse weersomstandigheden.

Complete Set: De set wordt geleverd met twee buizen die je door het doek steekt, samen met acht trekveren voor een stevige bevestiging. Het spandoek dien je zelf te perforeren voor de bevestiging van de veren.

Eenvoudige Installatie: Dankzij het doordachte ontwerp is de installatie eenvoudig en efficiënt. Het systeem wordt geleverd met alle benodigde onderdelen, waardoor je snel aan de slag kunt.

Geschikt voor Buitengebruik: De RVS constructie maakt dit systeem geschikt voor buitengebruik. Je reclamespandoek blijft goed zichtbaar en wordt stevig bevestigd, zelfs bij blootstelling aan de elementen.

Diameter Wandbevestiging: Het systeem heeft een wandbevestiging met een diameter van 20 cm, wat zorgt voor een stabiele en veilige montage aan de buitenmuur.

Voeg een opvallend element toe aan de buitenkant van je pand met de Muur Banner 800 mm RVS. Met een combinatie van duurzaamheid, gebruiksgemak en een professionele uitstraling is dit systeem ideaal voor het presenteren van je reclamespandoek op een elegante manier. Maak een blijvende indruk op voorbijgangers met dit Muur Banner RVS systeem dat speciaal is ontworpen voor een effectieve buitenpresentatie.

 


Specificaties
Productnummer WALL-800-RVS
Breedte 800 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.