Montagetool peesdoek

Onze handige montagetool is speciaal ontworpen om het proces van het monteren van prints in textielframes, zoals het EasyFrame, zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met dit gereedschap wordt het plaatsen van het peesdoek in het frame een snelle en moeiteloze taak. Hierdoor creëer je strakke en gelijkmatig gespannen visuals zonder gedoe.

Eenvoudige Montage: Met de montagetool wordt het monteren van prints in textielframes een koud kunstje. Het gereedschap is ontworpen voor gebruiksgemak en minimaliseert de moeilijkheden die soms gepaard gaan met het opspannen van doeken.

Gelijkmatige Spanning: Dankzij de tool wordt het peesdoek gelijkmatig en strak gespannen in het frame. Hierdoor krijg je een professioneel ogend resultaat zonder rimpels of oneffenheden.

Geschikt voor Diverse Frames: De montagetool is niet alleen geschikt voor ons EasyFrame, maar kan ook worden gebruikt met andere textielframes. Dit maakt het een veelzijdige en waardevolle aanvulling op je montagemateriaal.

Efficiëntie: Met deze tool wordt het monteerproces aanzienlijk versneld. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je snel en efficiënt visuals kunt presenteren.

Kortom, onze montagetool maakt het monteren van prints in textielframes een moeiteloze en effectieve taak. Of je nu een professional bent die visuals presenteert of gewoon een handige tool zoekt voor thuisgebruik, deze montagetool is een onmisbare toevoeging aan je gereedschapscollectie.

Specificaties
Productnummer TEX-TOOL
Kleur Oranje

Anderen bekeken ook

Afdekprofiel Easyframe - 60 mm - aluminium
TEX60-A-A
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Afdekprofiel Easyframe - 60 mm - zwart
TEX60-A-Z
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Afdekprofiel Easyframe - 60 mm - wit
TEX60-A-W
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.