Platkop torx schroef

Onze hoogwaardige RVS schroeven met binnenzeskant zijn speciaal ontworpen voor het stevig en veilig monteren van afdekprofielen op het TEX60 of TEX110 basisprofiel. Deze schroeven bieden een duurzame en betrouwbare oplossing voor het bevestigen van afdekprofielen, waardoor je textielframes stevig en professioneel blijven.

Roestvrij Staal (RVS): De schroeven zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal. Dit zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen corrosie en langdurig gebruik, zelfs in uitdagende omgevingen.

Binnenzeskant: Met de binnenzeskantkop kunnen de schroeven eenvoudig en precies worden vastgedraaid met behulp van een inbussleutel. Dit resulteert in een stevige en veilige bevestiging.

Voor Afdekprofielen: Deze schroeven zijn specifiek ontworpen voor het bevestigen van afdekprofielen op TEX60 en TEX110 basisprofielen. Ze zorgen ervoor dat afdekprofielen op hun plaats blijven en een nette afwerking bieden.

Verpakking van 5 Stuks: De schroeven worden verkocht in sets van 5 stuks. Hierdoor heb je voldoende schroeven voor je montageprojecten en kun je verzekerd zijn van een consistente en betrouwbare bevestiging.

De RVS schroeven met binnenzeskant zijn een essentieel onderdeel voor het professioneel monteren van afdekprofielen op basisprofielen. Of je nu een textielframe voor presentaties of decoratie wilt monteren, deze schroeven zorgen voor een stevige en duurzame verbinding.

Specificaties
Productnummer TEX-BT
Afwerking Geanodiseerd
Kleur Zilver
Materiaal RVS

Anderen bekeken ook

Afdekprofiel Easyframe - 60 mm - aluminium
TEX60-A-A
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Afdekprofiel Easyframe - 60 mm - zwart
TEX60-A-Z
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Afdekprofiel Easyframe - 60 mm - wit
TEX60-A-W
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.