Bevestigingsmaterialen

Voor het vrijstaand opstellen van lichtreclames, reclameborden en losse letters op jouw luifel of dak hebben wij dakconstructies. Deze zijn op maat gemaakt en zijn eenvoudig te monteren. Voor het verzwaren van de dakconstructie hebben wij ook betonblokken binnen ons assortiment verkrijgbaar. Zit de goede maat er niet tussen? Kijk dan naar de mogelijkheden bij onze maatwerk producten. 

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Waarom een dakconstructie?

Een dakconstructie wordt gebruikt voor het verzwaren van lichtreclames, reclameborden en losse letters op luifels en daken. Dakconstructies zorgen ervoor dat jouw reclame van grote afstand zichtbaar zijn. De A-maten zijn variabel en zorgen uiteindelijk voor het bepalen van de hoogte van de dakconstructie. Binnen ons assortiment zijn de dakconstructies verkrijgbaar in 1000 mm, 1300 mm en 500 mm, voor afwijkende maten kan je terecht bij onze maatwerk producten

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.