Bitumen rol

De rubberoid bitumen rol is een essentieel bouwmateriaal dat zorgt voor een solide en stabiele ondergrond voor dakconstructies. Deze rol, gemaakt van hoogwaardig bitumen en versterkt met rubber, biedt verschillende voordelen die bijdragen aan de duurzaamheid en betrouwbaarheid van je bouwproject.

Stabiliteit: De rubberoid bitumen rol is ontworpen om stabiliteit te bieden aan dakconstructies. Het vormt een stevige basis die bestand is tegen de belasting van het dak en de elementen.

Waterdichting: Het bitumenmateriaal heeft uitstekende waterdichtende eigenschappen, waardoor het dak beschermd blijft tegen regen, sneeuw en vocht. Dit draagt bij aan de levensduur van de constructie.

Flexibiliteit: Dankzij de rubberen versterking heeft de rol een zekere mate van flexibiliteit. Hierdoor kan het zich aanpassen aan mogelijke bewegingen of uitzettingen van de dakconstructie.

Weerbestendigheid: De rubberoid bitumen rol is bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder UV-straling, temperatuurschommelingen en weersinvloeden. Dit helpt om de duurzaamheid van het dak te garanderen.

Eenvoudige Installatie: De rol is ontworpen voor gemakkelijke installatie. Het kan naadloos worden aangebracht op het dakoppervlak, wat tijd en moeite bespaart tijdens het bouwproces.

Lange Levensduur: Door de combinatie van hoogwaardige materialen en doordachte constructie heeft de rubberoid bitumen rol een lange levensduur. Het biedt langdurige bescherming en stabiliteit aan de dakconstructie.

De rubberoid bitumen rol is een betrouwbaar en bewezen bouwmateriaal dat wordt gebruikt om dakconstructies te versterken en te beschermen. Of je nu werkt aan een nieuw bouwproject of aan reparaties van bestaande daken, deze rol is een waardevolle investering in de duurzaamheid en integriteit van de constructie. Met de rubberoid bitumen rol kun je erop vertrouwen dat het dak een stevige en waterdichte basis heeft voor jarenlang gebruik.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer RUBBERROID
Lengte 500 mm
Breedte 1000 mm

Anderen bekeken ook

Dakconstructie - 500 mm
DC50
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Dakconstructie - 700 mm
DC70
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Dakconstructie - 1000 mm
DC100
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Dakconstructie - 1300 mm
DC130
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Betonblok - klein - 1000 x 200 x 60 mm
BETK
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Betonblok - groot - 1000 x 200 x 100 mm
BETG
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Betonblok - extra groot - 1000 x 250 x 120 mm
BETGL
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.