Vilt stroken

Onze zelfklevende vilt stroken zijn een essentieel accessoire voor soepel rakelen in verschillende toepassingen. Deze viltjes zijn ontworpen voor zowel zachte als harde rakels en bieden bescherming aan oppervlakken tegen krassen en beschadigingen tijdens het aanbrengen van folies, stickers of andere materialen.

Zelfklevend: De vilt stroken zijn voorzien van een zelfklevende achterkant, wat betekent dat ze gemakkelijk aan de rakel kunnen worden bevestigd voor direct gebruik.

Geschikt voor Zachte en Harde Rakels: Of je nu een zachte of harde rakel gebruikt, deze viltjes passen zich aan en zorgen voor een gladde toepassing zonder krassen.

Set van 10 Stuks: Elke set bevat 10 vilt stroken, waardoor je voldoende voorraad hebt voor meerdere toepassingen.

Folie Applicatie: Ideaal voor het aanbrengen van folies op ramen, voertuigen of andere oppervlakken waar bescherming tegen krassen belangrijk is.

Sticker Applicatie: Gebruik de vilt stroken bij het aanbrengen van stickers om schade aan de sticker en het oppervlak te voorkomen.

Of je nu een professional bent in de sign-industrie, een hobbyist die graag DIY-projecten uitvoert, of gewoon op zoek bent naar handige hulpmiddelen, deze zelfklevende vilt stroken maken het rakelen een stuk eenvoudiger en veiliger voor je oppervlakken.

Specificaties
Productnummer 17-0125
Dikte 1 mm
Kleur Zwart
Lengte 300 mm
Breedte 11 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.