Alcantara stroken

Upgrade je rakelervaring met onze zelfklevende Alcantara stroken, ontworpen om soepel en effectief te werken met zowel zachte als harde rakels. Of je nu een professional bent in de sign-industrie, een enthousiaste hobbyist of een beginner, deze Alcantara stroken tillen je applicatie-ervaring naar een hoger niveau.

Geschikt voor Diverse Rakels: Deze Alcantara stroken zijn compatibel met zowel zachte als harde rakels, waardoor je de flexibiliteit hebt om het juiste gereedschap voor de taak te kiezen.

Anti-statisch: Het Alcantara-materiaal is anti-statisch, wat betekent dat het stof en vuil afstoot, waardoor je een schone applicatie krijgt zonder ongewenste deeltjes.

Flexibel: Deze stroken zijn flexibel en passen zich gemakkelijk aan aan de contouren van het oppervlak, wat vooral handig is bij het aanbrengen van folies op gebogen of oneffen oppervlakken.

Duurzaam: Gemaakt om lang mee te gaan, bieden deze stroken duurzaamheid voor herhaaldelijk gebruik, wat resulteert in consistente en betrouwbare rakelresultaten.

Bovenkant formulier

 


Specificaties
Productnummer 17-0124

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.