Swing Wing voetstuk - 210 mm

Het "Swing Wing" voetstuk is de ideale metgezel voor je "Swing Wing" displayframe, en het vormt een solide basis voor het tonen van allerlei soorten visuele inhoud, van posters en menu's tot belangrijke informatie. Dit voetstuk is ontworpen met stabiliteit en duurzaamheid in gedachten, waardoor je de vrijheid hebt om je inhoud effectief te presenteren zonder je zorgen te maken over wiebelen of omvallen.

Stabiliteit: Ons "Swing Wing" voetstuk is ontworpen om je displayframe stevig op zijn plaats te houden. Hierdoor blijft je inhoud altijd goed zichtbaar en professioneel gepresenteerd.

Eenvoudige Montage: Het monteren van je "Swing Wing" displayframe op dit voetstuk is snel en eenvoudig. Je hebt geen ingewikkelde gereedschappen nodig, dus je kunt snel aan de slag.

Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is ons voetstuk gebouwd om lang mee te gaan. Het kan de tand des tijds doorstaan en is bestand tegen dagelijks gebruik.

Compatibiliteit: Dit voetstuk is specifiek ontworpen om naadloos te integreren met "Swing Wing" displayframes, wat zorgt voor een perfecte pasvorm en een gestroomlijnde uitstraling.

Of je nu een "Swing Wing" displayframe gebruikt voor reclamedoeleinden, in een winkelomgeving, of voor het presenteren van belangrijke informatie op een beurs, ons voetstuk zorgt ervoor dat je visuele inhoud altijd opvalt en indruk maakt. Met eenvoudige installatie en

Specificaties
Productnummer USWM0NP210
Kleur Zilver
Materiaal Aluminium
Breedte 210 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.