PVC sheet voor standaard kliklijst - A2

De pvc-sheet voor standaard kliklijsten is een handig accessoire waarmee je documenten, posters en afbeeldingen in je kliklijsten kunt beschermen en een professionele uitstraling kunt geven. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van deze pvc-sheet:

Bescherming: De pvc-sheet beschermt de inhoud van je kliklijst tegen stof, vuil en slijtage. Hierdoor blijven je documenten of afbeeldingen er netjes en representatief uitzien.

Anti-reflecterend: Deze sheet is meestal voorzien van een anti-reflecterende coating, waardoor schittering wordt geminimaliseerd. Dit zorgt ervoor dat de inhoud van je kliklijst goed zichtbaar blijft, zelfs bij fel licht.

Duurzaamheid: pvc-sheets zijn duurzaam en gaan lang mee. Dit betekent dat je documenten of afbeeldingen langdurig worden beschermd zonder dat je ze regelmatig hoeft te vervangen.

Eenvoudige installatie: Het plaatsen van de pvc-sheet in je kliklijst is meestal een eenvoudige taak. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk je kliklijsten voorzien van bescherming en een professionele uitstraling.

Groot formaat: pvc-sheets zijn verkrijgbaar in verschillende formaten om te passen bij je kliklijst. Zo kun je ze aanpassen aan je specifieke behoeften.

Kortom, de pvc-sheet voor standaard kliklijsten is een slimme investering om je documenten en afbeeldingen te beschermen en tegelijkertijd een professionele uitstraling te geven aan je presentaties. Het is een essentieel accessoire voor kliklijsten die in diverse zakelijke omgevingen worden gebruikt, zoals winkels, kantoren en horecagelegenheden.

Bovenkant formulier

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer UYUP085000
DIN formaat A2
Breedte 420 mm
Hoogte 594 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.