Pocket liniaal

De pocket liniaal is een onmisbaar hulpmiddel voor professionals en hobbyisten, vervaardigd uit onbreekbare kunststof elementen voor duurzaamheid en draagbaarheid.

Onbreekbare Constructie: Gemaakt van speciale onbreekbare kunststof elementen, biedt deze pocket liniaal extreme duurzaamheid, zelfs in veeleisende omstandigheden.

Compact en Draagbaar: Dankzij het pocketformaat past deze liniaal gemakkelijk in je zak of gereedschapskist, waardoor je altijd en overal nauwkeurige metingen kunt doen.

Nauwkeurige Schaalverdeling: De liniaal is voorzien van een nauwkeurige schaalverdeling, waardoor je moeiteloos metingen kunt uitvoeren bij verschillende projecten.

Veelzijdig Gebruik: Of je nu op de bouwplaats bent, aan het klussen bent of ontwerpen maakt, deze pocket liniaal is geschikt voor diverse toepassingen.

Duidelijke Markeringen: Met goed zichtbare en duidelijke markeringen op de liniaal wordt het aflezen van metingen snel en eenvoudig.

Of je nu een professional bent die dagelijks metingen verricht of een hobbyist die nauwkeurigheid waardeert, de onbreekbare pocket liniaal biedt de betrouwbaarheid die je nodig hebt in een handig formaat.

Specificaties
Productnummer 17-0022
Materiaal Kunststof

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.