Plexiglas glashelder - 3050 x 2030 x 4 mm

Onze 5 mm dikke heldere plexiglas plaat is een veelzijdig materiaal dat uitblinkt in transparantie en geschiktheid voor diverse bewerkingen. Deze plaat is ideaal voor tal van toepassingen waarin zowel esthetiek als duurzaamheid een rol spelen.

Heldere Transparantie: Deze plexiglas plaat staat bekend om zijn heldere en ongehinderde transparantie, waardoor het een uitstekende keuze is voor projecten waarbij een glasheldere uitstraling gewenst is.

4 mm Dikte: Met een dikte van 4 mm biedt deze plaat de juiste balans tussen stevigheid en gewicht, wat hem geschikt maakt voor zowel decoratieve als functionele doeleinden.

Veelzijdige Bewerkingsmogelijkheden: Dankzij zijn veelzijdigheid kan deze plaat worden bewerkt volgens jouw specifieke behoeften. Denk aan zagen, boren, frezen, snijden, polijsten en meer.

Duurzaamheid: Plexiglas staat bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen schokken en stoten. Hierdoor is het een geschikte keuze voor projecten die bestand moeten zijn tegen dagelijkse gebruiksomstandigheden.

Esthetisch Aantrekkelijk: Deze heldere plaat voegt een esthetisch element toe aan jouw projecten, of het nu gaat om displays, vitrines, kunstinstallaties, beschermende barrières, en meer.

Diverse Toepassingen: Of je nu werkt aan architectonische projecten, kunst- en designwerk, winkelinrichting, of beschermende panelen, deze plexiglas plaat biedt tal van mogelijkheden.

Eenvoudig te Onderhouden: Het gladde oppervlak van plexiglas is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het er altijd helder en onberispelijk uitziet.

Deze 4 mm dikke heldere plexiglas plaat is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een transparant en veelzijdig materiaal dat geschikt is voor diverse projecten. Het biedt niet alleen visuele helderheid, maar ook duurzaamheid en bewerkingsmogelijkheden. Of je nu een decoratief project of een functionele oplossing nodig hebt, deze plaat past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer PG-305203-4
Kleur Transparant
Materiaal Plexiglas
Plaatdikte 4 mm
Plaatmaat 3050 x 2050 mm

Anderen bekeken ook

Bubble-Free
BUBBLEFREE-LED
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Next-Wrap Surface Cleaner 1L fles met spraytrigger
NEXTWRAP-1L
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Next-Wrap Surface Cleaner 5L jerrycan
NEXTWRAP-5L
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.