Parkeerbord zilver

Voeg een vleugje stijl toe aan parkeeraanduidingen met ons zilvere parkeerbord. Dit strakke en minimalistische ontwerp combineert functionaliteit met een eigentijdse uitstraling.

Stijlvol Ontwerp: Het bord is vervaardigd met een MGBond paneel in het zilver van 500x150 mm, gemonteerd op een aluminium buispaal van 1000 mm. Dit zorgt voor een eigentijdse uitstraling die past bij verschillende omgevingen.

Duurzaamheid: Gemaakt met hoogwaardige materialen zoals MGBond en aluminium, waardoor het bord bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.

Veelzijdigheid: Het bord wordt geleverd zonder opdruk, waardoor het aanpasbaar is aan verschillende parkeersituaties. Of je nu specifieke instructies wilt toevoegen of het simpel wilt houden, de keuze is aan jou.

Eenvoudige Installatie: Geleverd met een zwarte afdekdop voor een naadloze afwerking. De 1000 mm lange  aluminium buispaal biedt stabiliteit en eenvoudige installatie.

Dit parkeerbord is niet alleen functioneel, maar ook een aanvulling op de esthetiek van elke parkeerruimte. Kies voor eenvoud en effectiviteit met dit strakke parkeerbord. 

 

Specificaties
Productnummer PB5015-ZI

Anderen bekeken ook

Parkeerbord zwart
PB5015-ZW
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Biggenrug parkeerbord - zwart
PBG62-ZW
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Biggenrug parkeerbord - wit
PBG62-WI
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.