Parkeerbord zwart

Voeg een vleugje stijl toe aan parkeeraanduidingen met ons zwarte parkeerbord. Dit strakke en minimalistische ontwerp combineert functionaliteit met een eigentijdse uitstraling.

Stijlvol Ontwerp: Het bord is vervaardigd met een MGBond paneel in diep zwart (RAL 9017) van 500x150 mm, gemonteerd op een zwarte aluminium buispaal van 1000 mm. Dit zorgt voor een eigentijdse uitstraling die past bij verschillende omgevingen.

Duurzaamheid: Gemaakt met hoogwaardige materialen zoals MGBond en gepoedercoat aluminium, waardoor het bord bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.

Veelzijdigheid: Het bord wordt geleverd zonder opdruk, waardoor het aanpasbaar is aan verschillende parkeersituaties. Of je nu specifieke instructies wilt toevoegen of het simpel wilt houden, de keuze is aan jou.

Eenvoudige Installatie: Geleverd met een zwarte afdekdop voor een naadloze afwerking. De 1000 mm lange zwarte gepoedercoate aluminium buispaal biedt stabiliteit en eenvoudige installatie.

Dit zwarte parkeerbord is niet alleen functioneel maar ook een aanvulling op de esthetiek van elke parkeerruimte. Kies voor eenvoud en effectiviteit met dit strakke parkeerbord.

 

Specificaties
Productnummer PB5015-ZW

Anderen bekeken ook

Parkeerbord zilver
PB5015-ZI
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Biggenrug parkeerbord - zwart
PBG62-ZW
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Biggenrug parkeerbord - wit
PBG62-WI
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.