Buizen & koppelingen

In het assortiment tref je een ruime keuze aan buizen en koppelingen. Alle buizen kun je als lengtes of op maat gezaagd bestellen. Zo stel je zelf je eigen frame samen. Wil je een compleet spandoekframe of vrijstaand frame bestellen? Neem dan een kijkje bij onze maatwerk producten.

Lees meer

Ons assortiment aan aluminium buizen

Bij ISCA vind je een ruim assortiment aan aluminium buizen en koppelingen. Met de buizen en koppelingen kun je verschillende soorten frames maken. Het voordeel van deze soorten frames is dat deze makkelijk te monteren zijn. De buizen en koppelingen schuif je gemakkelijk in elkaar en zijn eenvoudig vast te zetten met een inbussleutel. De verschillende buiskoppelingen bij ISCA zorgen voor eindeloze mogelijkheden voor zowel binnen- als buitengebruik. Met buizen tot 6 meter is bijna elke constructie mogelijk.
De buizen zijn beschikbaar in verschillende soorten diktes en diameters. De maat is gemakkelijk in te voeren via de site waarna wij de buis precies op maat leveren.

Jouw constructie in 4 stappen

  1. Kies de gewenste uitvoering van de buis met de juiste dikte en diameter
  2. Bepaal de juiste buislengtes en voer deze in via onze calculator. Wij zagen de buizen voor je op maat!
  3. Kies de buiskoppelingen die je nodig hebt
  4. Bestel ook optioneel je spandoek & doekspanners

Spandoekframe op maat

Ben je op zoek naar een spandoekframe op maat? Bij ISCA leveren wij ook complete spandoekframes en vrijstaande spandoekframes. Ook is het mogelijk om je spandoek bij ons te bestellen in de uitvoeringen: bisonyl of meshdoek. Bekijk bij maatwerk onze handige calculator en bereken in één handomdraai jouw spandoekframe en/of je vrijstaande spandoekdrame

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.