Maatwerk van de maand


Elke dag hebben wij het geluk de mooiste maatwerk ontwerpen te mogen produceren. Het is ontzettend gaaf om te zien wat voor projecten er langskomen in de productie. Niets is leuker om het werk waarvan wij ook onderdeel zijn geweest als eindresultaat te bewonderen. Deel dan ook jouw foto van het eindresultaat van het maatwerk project met ons. Als dank kiezen wij iedere maand een maatwerk van de maand uit. De winnaar ontvangt een leuk cadeau, krijgt gratis exposure in onze eerst week aanbieding van de maand en het project wordt uitgebreid uitgelicht op onze social media pagina's.

frietboetiekske-maatwerk-isca

Frietboetiekse

In de maand september is Frietboetiekse de maatwerk van de maand geworden. Voor Complot in Roeselare is deze unieke lichtbak gebouwd met doorsteekletters. De lichtbak heeft hierdoor een luxe uitstraling. Wij zijn erg blij hoe het resultaat is geworden.

frietboetiekske-maatwerk-isca

Frietboetiekske

In de maand september is Frietboetiekske de maatwerk van de maand geworden. Voor Complot in Roeselare is deze unieke lichtbak gebouwd met doorsteekletters. De lichtbak heeft hierdoor een luxe uitstraling. Wij zijn erg blij hoe het resultaat is geworden.

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.