Kliklijst 25 mm profiel - A0

Kliklijsten met een 25 mm profiel zijn een uitstekende keuze voor het presenteren van kleine posters en andere informatie. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van deze kliklijsten:

Duurzaamheid: Het frame van deze kliklijsten is gemaakt van geanodiseerd aluminium, wat zorgt voor duurzaamheid en een professionele uitstraling. Het aluminium is bestand tegen corrosie en slijtage, waardoor de lijsten lang meegaan.

Verstekhoeken: De verstekhoeken van het frame dragen bij aan de stevigheid en stabiliteit van de lijst. Ze zorgen ook voor een naadloze, aantrekkelijke uitstraling zonder zichtbare schroeven of verbindingen.

Anti-reflecterend folie: Deze kliklijsten worden geleverd met anti-reflecterend transparant folie. Dit folie vermindert schittering en zorgt ervoor dat de inhoud van de lijst duidelijk zichtbaar is, zelfs bij verschillende lichtomstandigheden.

Eenvoudig te gebruiken: Het wisselen van de inhoud van deze kliklijsten is eenvoudig en snel. Je kunt het frame openen, poster plaatsen en het frame weer sluiten, waardoor de poster veilig en netjes wordt vastgehouden.

Verschillende toepassingen: Kliklijsten met een 25 mm profiel zijn geschikt voor diverse toepassingen. Ze worden vaak gebruikt in winkels, restaurants, kantoren, scholen en andere openbare ruimtes om aankondigingen, menu's, posters, certificaten en andere informatie weer te geven.

Professionele uitstraling: Deze lijsten bieden een nette en professionele presentatie voor informatie en dragen bij aan een georganiseerde uitstraling van de ruimte.

Bescherming: Het transparante folie beschermt posters en documenten tegen stof, vuil en beschadigingen, waardoor ze er langer als nieuw uitzien.

Wandmontage: Deze kliklijsten kunnen eenvoudig aan de muur worden gemonteerd met behulp van het bijgeleverde bevestigingsmateriaal. Hierdoor kun je ze op ooghoogte plaatsen voor maximale zichtbaarheid.

Kortom, kliklijsten met een 25 mm profiel zijn een praktische en stijlvolle manier om kleine posters en informatie te presenteren. Ze bieden duurzaamheid, eenvoudige toegang tot de inhoud en een nette uitstraling, waardoor ze ideaal zijn voor diverse zakelijke en educatieve omgevingen.

 

 


Specificaties
Productnummer UCN255N0A0
DIN formaat A0
Kleur Zilver
Materiaal Aluminium

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.