Folie applicator - hoog - 1200 mm

De afroller voor rollen applicatiefolie is een handig apparaat dat speciaal is ontworpen voor het soepel en nauwkeurig aanbrengen van folie. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen:

Handige Applicatie: Dit apparaat is ideaal voor het aanbrengen van folie, vooral wanneer je net de folieletters hebt gepeld en een vel applicatiefolie er moeiteloos overheen wilt trekken.

Flexibele Plaatsing: Je kunt dit product op elke gewenste plek van je werktafel neerzetten, waardoor je ook in specifieke hoeken folievellen kunt uitrollen.

Diverse Breedtes en Hoogtes: Beschikbaar in verschillende breedtes en hoogtes, zodat je kunt kiezen op basis van jouw specifieke behoeften en de rollen die je gebruikt.

Optionele Tafelklemmen: Voor nog meer stabiliteit en precisie kun je optionele tafelklemmen gebruiken om het apparaat stevig aan je werktafel te bevestigen.

Deze afroller maakt het proces van het aanbrengen van folie efficiënter en nauwkeuriger, wat essentieel is voor professionele toepassingen zoals het maken van folieletters en -ontwerpen. Het is een handige toevoeging aan de werkruimte van zowel professionals als hobbyisten.

Specificaties
Productnummer FL-1200-H
Breedte 1200 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.