Deur bordje - model 105 - 400 mm

Dit Deur Bordje  is de ultieme keuze voor een verfijnde en praktische identificatieoplossing voor elke ruimte. Met zijn strakke ontwerp voegt het een vleugje elegantie toe aan deuren, kantoren, vergaderzalen, en meer.

Stijlvol Ontwerp: Het Deur Bordje  heeft een eigentijds ontwerp dat moeiteloos integreert met verschillende interieurstijlen. Het straalt eenvoud en klasse uit.

Duurzaamheid: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, is dit bordje bestand tegen dagelijks gebruik en behoudt het zijn aantrekkelijke uitstraling.

Maatwerk: Personaliseer het bordje met de gewenste tekst, nummers of symbolen om aan je specifieke behoeften te voldoen.

Leesbaarheid: De tekst op het bordje is duidelijk en goed leesbaar, zelfs op afstand, dankzij het contrastrijke ontwerp.

Het Deur Bordje combineert functionaliteit met verfijning en draagt bij aan de professionele uitstraling van elke ruimte. Het biedt een subtiele en effectieve manier om orde en organisatie te brengen in elke omgeving. Kies voor een vleugje stijlvolle duidelijkheid en professionaliteit in je ruimtes.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer UDS105NB40
Materiaal Aluminium
Breedte 400 mm
Hoogte 105 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.