Tip! Textielframes

Tip! Textielframes

In- & outdoor textielframes 

Textielframes zijn al jaar en dag een begrip in de print branche. We zien ze terug in etalages, kantoren, standbouw en tegenwoordig ook steeds vaker op de buitengevel. Verlicht, onverlicht, staand, hangend, enkelzijdig en dubbelzijdig, zoals je leest een ruime keuze in doeksoorten. De mogelijkheden zijn oneindig waardoor het product overal toepasbaar voor is. Binnen het assortiment van ISCA hebben wij ook al jaar en dag een aantal profielen in ons assortiment. Binnen ons assortiment vind je profielen die geschikt zijn voor wand tot aan plafond toepassingen. Wij hebben dus het profiel voor jouw klus! Zo hebben wij voor indoor het 15 mm profiel voor wandmontage, het 34 mm profiel voor hangend en 50 mm profiel voor dubbelzijdige toepassingen. De 15 mm is verkrijgbaar in de kleuren zilver, zwart en wit.

Hoe te bestellen?

Maak zelf de keuze of je gehele lengte profielen wilt bestellen of direct op maat gezaagd. Via de website geef eenvoudig aan in de calculator hoe je de lengtes gezaagd wil hebben.

Outdoor textielframe

Wie vaker een textielframe heeft geplaatst, weet ook dat bij een groter formaat het doek plaatsen wat lastig kan zijn. Dit geldt zeker voor buiten, waarbij je te maken hebt met windvlagen. Het Easy Frame maakt van dit problemen verleden tijd! Het slimme aan dit frame is dat er in de sleuf waar je het doek in plaatst ook ribbels zijn geplaats. De ribbels zorgen ervoor dat wanneer jij de pees erin duwt het doek op zijn plek blijft zitten. Door deze slimme techniek is het plaatsen van grote doeken nu veel eenvoudiger. Nadat het doek erin geplaats is, doe je de afdekkap erover en het doek zit opgesloten in het textielframe. Het Easy Frame is verkrijgbaar in losse onderdelen voor eigen productie. Uiteraard kunnen wij dit ook voor je verzorgen. Het frame bestaat uit een basisprofiel van 60mm met afdekprofiel, voor een onverlichte uitvoering. Voor de verlichte uitvoering gebruiken we het 110 mm profiel. Op de MGBond achterplaat worden GE tetra max LEDS gebruikt, waarop wij 10 jaar garantie geven. Geen textiel afdeling? Dan regelen wij het doek voor je! In de frames plaatsen wij Samba Backlit doeken afgewerkt met een platte pees.

Waarom kies je voor het EasyFrame?

  • Snel te monteren
  • Eenvoudig te wisselen
  • Strak design
  • 10 jaar garantie op LEDS

Hoe te bestellen?

Om het bestellen zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij een calculator voor de Easy Frame. Met een paar simpele klikken stel je eenvoudig je frame samen. Wil je het zelf produceren? Kijk dan bij de losse artikelen.