Week 14 aanbieding

Week 14 aanbieding

Week 14 aanbieding

Bekijk de aanbieding van deze week!  

Iedere week hebben wij weer een aantal nieuwe aanbiedingen! Bekijk in deze blog welke aanbieding deze week geldt en zo loop jij nooit een leuke actie mis. Wil jij op de hoogte blijven van alle aanbiedingen? Houd dan je mail en onze blogs in de gaten!

De aanbiedingen van deze week zijn: 

  • Multi Tack tape - 19 mm, ideaal voor het snel en eenvoudig bevestigen van materiaal. De tape is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Multi Tack tape hecht op zowel ruwe, poreuze als gladde ondergronden. De tape heeft een breedte van 19 mm en zit op een rol met een lengte 5 meter. 
  • Afbreekmessen 60 stuks, deze afbreekmesjes zijn handig wanneer je standaard snijwerk hebt. De afbreekmessen worden geleverd in een dispenser doos verpakt per 60 stuks.
  • Banner zoom tape - 40 mm, Met banner zoom tape zorg je ervoor dat het omzomen overbodig wordt. Je verstevigt met de banner zoom tape de rand wat zorgt voor een perfecte ondergrond voor het bevestigen van zeilringen. De tape is binnen ons assortiment verkrijgbaar op een rol met een lengte van 25 meter.