Week 11 aanbieding

Week 11 aanbieding

Week 11 aanbieding

Bekijk de aanbieding van deze week!  

Iedere week hebben wij weer een aantal nieuwe aanbiedingen! Bekijk in deze blog welke aanbieding deze week geldt en zo loop jij nooit een leuke actie mis. Wil jij op de hoogte blijven van alle aanbiedingen? Houd dan je mail en onze blogs in de gaten! 


De aanbiedingen van deze week zijn: 

 • 10% korting op de Kliklijst 25 mm. De kliklijst is gemaakt van geanodiseerd aluminium en heeft een zilverkleurige look. Wanneer je jouw reclame-uiting mooi wilt presenteren biedt deze kliklijst de oplossing.

  Kliklijst 25 mm

   
 • 10% korting op de Best Buy LED Box. Deze kliklijst is een ideale oplossing voor een breed scala aan binnentoepassingen. Wil je ervoor zorgen dat de reclame-uiting extra opvalt? Dan is een verlichte kliklijst een goede oplossing. De hoge verlichting wordt bereikt door speciaal behandeld acryl.

  Best Buy LED Box 

 • 10% korting op de Kliklijst 25 mm profiel Beveiligd. Wil je er zeker zijn dat jouw kliklijst bestand is tegen vandalisme? Kies dan voor een beveiligde kliklijst, deze is alleen open te maken met een speciale sleutel. De kliklijst heeft een zilverkleurige look en is gemaakt van geanodiseerd aluminium.

  Kliklijst 25 mm