Tip van de week - MGBond

Tip van de week - MGBond

Tip van de week

Bekijk de tip van de week: MGBond! 

In de tip van de week lichten wij iedere week een product uit! Hierin geven wij jou als lezer meer kennis over het product. We beantwoorden vragen zoals waarvoor je het kan gebruiken, maar ook hoe je het product kan toepassen. Ook ontvang je natuurlijk een leuke korting die de hele week geldig is. 
Wil jij op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en tips? Houd dan je mail en onze blogs in de gaten! 

Deze week lichten wij ons MGBond plaatmateriaal uit:

MGBond plaatmateriaal

Waarom kiezen voor MGBond?
MGBond is dé aluminium composiet plaat in de markt! Dit plaatmateriaal is te gebruiken voor diverse reclame-uitingen en is zeer geschikt voor binnen- en buitengebruik. MGBond is een veelzijdig plaatmateriaal wat toegepast kan worden bij frezen, zagen, lijmen en boren. Ook kan het gemakkelijk bedrukt worden. Bij ISCA gebruiken wij de platen voor de productie van onze lichtbakken en onze MGBond zuilen.

Kenmerken van MGBond op een rijtje

  • Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten
  • Stevig, stabiel en licht van gewicht
  • Geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen
  • Bestand tegen wisselende en extreme weersomstandigheden
  • Gemakkelijk te bedrukken, frezen, zagen, lijmen en boren 

Gezaagde platen
MGBond kan je bestellen als hele platen, maar ook is het mogelijk om de platen op maat te laten zagen. In onze nieuwe webshop hebben wij een calculatie ingebouwd, waar je eenvoudig de gewenste maten invoert en besteld.  

Frezen 
Via onze maatwerk calculator bestel je eenvoudig via een paar klikken jouw freeswerk! Je kan binnen ons assortiment kiezen uit verschillende kleuren en diktes van ons MGBond plaatmateriaal. Ook voor de uitsnede van het freeswerk zijn er verschillende mogelijkheden zoals:

  • Contour frezen
  • Freesletters
  • Ingefreesd
  • Omgezet Dibond  

MGBond voor een speciaal project
Heb jij een speciaal project? Dan helpen we je hier graag mee verder! Wij kunnen vanuit de fabriek de platen bijvoorbeeld al op kleur laten produceren of op een ander formaat laten maken, waardoor je minder restant over houdt. Wij denken graag met je mee bij complexe projecten, neem hiervoor gerust contact met ons op via de website of telefonisch voor meer informatie! 

Levertijden
De levertijd van MGBond platen  is 1-3 werkdagen. Wij bezorgen de platen met eigen transport om schade te voorkomen. Voor het freeswerk hanteren wij een levertijd van 5 werkdagen.