Tip van de Week - CTN producten

Tip van de Week - CTN producten

Tip van de week

Bekijk de tip van deze week: CTN producten

Deze week vind je al onze CTN producten op onze actiepagina. In deze tip van de week vertellen we je graag alles wat je moet weten over deze producten. We beantwoorden vragen zoals waarvoor je het kan gebruiken, maar ook hoe je het product kan toepassen. Alleen deze week heb je 10% korting op alle CTN producten!

Wil jij op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en tips? Houd dan je mail en onze blogs in de gaten!

Wist je dat de afkorting 'CTN' staat voor ChemTechniek Nederland? Het gerenommeerde bedrijf is gespecialiseerd in innovatieve technische producten. Zowel de CTN secondelijm als de 2 componenten industrielijm zijn sterke lijmen die beide voor veel verschillende materialen en toepassingen gebruikt kunnen worden. De ontvetter en de lijm- en kitverwijderaar zijn zeer gebruiksvriendelijk en kunnen wederom voor diverse materialen gebruikt worden.

 

CTN 2 Componenten industrie lijm 

De lijm is op basis van Methylmethacrylaat en is verkrijgbaar in beige en zwart. We raden deze lijm aan voor het bevestigen van freesletters van MGBond geborsteld goud en zilver. De snelle uitharding (12 tot 20 minuten) zorgt voor een sterke verbinding tussen je freesletters en de ondergrond. Het is ook geschikt voor onder andere het lijmen van: 

  • PVC
  • Polyester
  • Aluminium
  • Staal
  • RVS

Art. C050 Be & C050 Zw


industrielijm


CTN Mixertips

De mixertips zijn los te bestellen in een set van 3, voor het verwerken van de CTN Industrie lijm. Mengt het product in de juiste verhouding 1:1. 

Art. C053

mixertips


CTN Secondenlijm

Deze CTN secondelijm is een hoogwaardige universele 1-component lijm. We raden deze lijm aan voor het bevestigen van MGBond (Dibond) freesletters en plexiglas platen. De lijm zorgt voor een sterke verbinding tussen je freesletters en de ondergrond. 
Je kunt de lijm ook gebruiken voor materialen zoals: kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Het is bestand tegen temperaturen van -25 tot +83 graden en ook bestand tegen oplosmiddelen zoals: olie en benzine. Met de handige bajonet- en teflonsluiting voorkom je uitdrogen. 

Art. C060

secondelijm

 

CTN Lijm- en Kitverwijderaar

De CTN- lijm- en kitverwijderaar is ideaal voor het verwijderden en week maken van lijm, kit, niet uitgeharde PU-resten en siliconenresten. Het vervliegt snel en laat geen resten achter. Daarnaast tast het de meeste laksoorten en kunststoffen niet aan.

Art. 207

lijm- en kitverwijderaarlijm- en kitverwijderaar

 

CTN Ontvetter

Het is een krachtige snelle ontvetter voor allerlei onderdelen. Deze ontvetter verwijderd onder andere olie, vet, tectyl, teer, lijm en vuil afkomstig van motoren. Je reinigt snel elektrische en magnetische contacten. Ook ideaal voor het ontvetten van een te bewerken oppervlak.

Art. 213

ontvetter ontvetter


Pak nu je 10% korting!