3M Knifeless Design - 3,5 mm

Met 3M Design Line Knifeless Tape wordt het snijden van zelfklevende folie een nauwkeurige en lakvrije ervaring. Dit tape is ontworpen voor het precies snijden van contouren, grote oppervlakten, striping en designaccenten, zonder het risico van lakschade. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen:

Lakschade-vrij snijden: Het flexibele snijlijnproces voorkomt dat je in de lak snijdt, waardoor het perfect is voor gebruik op kostbare voertuigen.

Soepel en veelzijdig: Het tape is bijzonder soepel te verwerken, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen, waaronder grote oppervlakken en ingewikkelde contouren.

Nauwkeurigheid zonder mes: Het gebruik van Knifeless Tape betekent dat je zeer precies kunt snijden zonder daadwerkelijk een mes te gebruiken, wat vooral handig is voor striping, accenten en ontwerpen.

Handige toepassing: Het tape rekt licht uit en draait gemakkelijk in elke richting, waardoor het perfect is voor korte bochten.

Handafscheurbaar: Het tape kan met de hand worden gescheurd, wat zorgt voor een snelle applicatie zonder extra gereedschap.

Levertijd: 2 weken

Kies voor 3M Design Line Knifeless Tape en ervaar de vrijheid om creatieve ontwerpen te maken zonder zorgen over schade aan het oppervlak.

 Specificaties
Productnummer 17-0111
Merk 3M
Lengte 50 m
Breedte 3 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.