Verstevigingshoek lichtreclame - 200 mm

Een verstevigingshoek voor lichtreclame is een onderdeel dat wordt gebruikt bij de installatie en bevestiging van lichtreclameborden aan een structuur, zoals een muur of een paal. Deze hoekstukken, die meestal van metaal zijn gemaakt, dragen bij aan de stabiliteit en duurzaamheid van het lichtreclamebord. Hier is een mogelijke omschrijving voor een verstevigingshoek voor lichtreclame:

Verstevigingshoek voor Lichtreclame 200mm x 200mm:Deze verstevigingshoek is speciaal ontworpen voor de bevestiging en ondersteuning van lichtreclameborden. Met een afmeting van 200 mm x 200 mm biedt dit hoekstuk stevige stabiliteit en duurzaamheid voor uw lichtreclameprojecten.

Afmetingen: De hoek heeft een vierkante vorm met zijden van 200 mm, wat zorgt voor een uitstekende ondersteuning van uw lichtreclamebord.

Robuuste Constructie: Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is deze verstevigingshoek ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen en langdurig gebruik.

Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen, waardoor het perfect is voor diverse lichtreclameprojecten.

Betrouwbare Ondersteuning: Zorg voor extra stabiliteit en betrouwbare ondersteuning voor uw lichtreclamebord, ongeacht de locatie.

Of u nu bezig bent met het installeren van reclameborden voor uw bedrijf of voor klanten, deze verstevigingshoek biedt een solide basis voor een professioneel ogende en duurzame lichtreclame-installatie.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer VB-200SL
Materiaal Aluminium
Breedte 200 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.