Verkeersbord driehoek - 900 mm

Het Verkeersbord in de vorm van een Driehoek is een universeel herkend symbool van waarschuwing en aandacht op de wegen. Dit type verkeersbord wordt gebruikt om weggebruikers te informeren over potentiële gevaren, risico's en specifieke situaties die vereisen dat zij hun rijgedrag aanpassen. De driehoekige vorm dient als een opvallende indicator die direct de aandacht trekt en weggebruikers waarschuwt om voorbereid te zijn op veranderende omstandigheden.

Waarschuwing: Verkeersborden in de vorm van een driehoek hebben als voornaamste doel om weggebruikers te waarschuwen voor bepaalde situaties die van invloed kunnen zijn op de veiligheid en het verkeer.

Diverse Toepassingen: Deze borden kunnen variëren van waarschuwingen voor scherpe bochten, gladde wegen, dieren op de weg, wegwerkzaamheden, kruisingen en nog veel meer.

Duidelijke Herkenbaarheid: De driehoekige vorm is ontworpen om van veraf en onder verschillende licht- en weersomstandigheden gemakkelijk herkenbaar te zijn.

Verkeersveiligheid: Door weggebruikers te waarschuwen voor potentieel gevaarlijke situaties, dragen deze borden bij aan het verminderen van ongelukken en het bevorderen van veilig rijgedrag.

Uniformiteit: Verkeersborden in de vorm van een driehoek volgen gestandaardiseerde ontwerpen en kleurcodes, wat uniformiteit bevordert en de betekenis ervan wereldwijd begrijpelijk maakt.

Visuele Impact: De combinatie van de opvallende driehoekige vorm en de grafische afbeelding trekt onmiddellijk de aandacht van bestuurders, wat cruciaal is om tijdig te reageren op de informatie.

Veranderende Omstandigheden: Door voorbereiding te bieden op naderende situaties, geven deze borden weggebruikers de gelegenheid om snelheid te minderen, voorrang te verlenen of hun rijgedrag aan te passen.

Verkeersborden in de vorm van een driehoek zijn van onschatbare waarde voor het creëren van bewustzijn, het voorkomen van ongevallen en het bevorderen van veilig rijgedrag op de wegen. Ze fungeren als een universele taal die snel en effectief de aandacht van weggebruikers trekt, en spelen een essentiële rol in het handhaven van een veilige en georganiseerde verkeersstroom.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer VB-909090
Breedte 900 mm
Hoogte 900 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.