Verkeersbord - 300 x 200 mm

Het verkeersbord in rechthoekige vorm met afmetingen van 300 x 200 mm is een effectief hulpmiddel om de veiligheid en duidelijkheid op wegen en terreinen te waarborgen. Dit veelzijdige bord is aan één zijde witgelakt en aan de andere zijde grijs, wat het mogelijk maakt om verschillende boodschappen te communiceren en situaties duidelijk aan te geven.

Veiligheid op de weg: Het verkeersbord is ontworpen om veiligheid te bevorderen op wegen, parkeerplaatsen, terreinen en andere locaties waar duidelijke signalering nodig is.

Rechthoekige vorm: De rechthoekige vorm van het bord biedt een herkenbaar en gestandaardiseerd ontwerp dat overeenkomt met verkeersnormen.

Tweezijdig gebruik: De ene zijde van het bord is wit gelakt en de andere zijde is grijs. Hierdoor kun je afhankelijk van de situatie de gewenste kleur gebruiken voor optimale zichtbaarheid.

Duurzame constructie: Het verkeersbord is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en langdurig gebruik.

Duidelijke signalering: Het bord kan worden gebruikt voor diverse doeleinden, zoals het aanduiden van parkeerzones, snelheidsbeperkingen, waarschuwingen en meer.

Veiligheid en duidelijkheid op de weg! Met het verkeersbord in rechthoekige vorm van 300 x 200 mm beschik je over een handig hulpmiddel om de veiligheid en duidelijkheid op wegen en terreinen te waarborgen. Gebruik de witte of grijze zijde afhankelijk van de situatie en zorg voor een duidelijke signalering die de juiste boodschap communiceert. Bestel vandaag nog en draag bij aan een veilige en georganiseerde omgeving!

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer VB-3020
Breedte 300 mm
Hoogte 200 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.