Verkeersbord - 2000 x 1000 mm

Onze verkeersborden zijn geheel vervaardigd uit aluminium en ondergaan een zirconisatieproces om de duurzaamheid te verzekeren. Vervolgens worden ze wit (RAL 9016) gespoten aan de voorzijde en hebben ze een grijze achterzijde. We bieden rechthoekige, ronde, vierkante en driehoekige borden, allemaal ontworpen om duidelijke signalering mogelijk te maken.

Duurzaam aluminium: Onze verkeersborden zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor een stevige constructie en bestendigheid tegen weersinvloeden en corrosie.

Zirconisatieproces: Het zirconisatieproces dat onze borden ondergaan, versterkt hun duurzaamheid en zorgt ervoor dat ze lang meegaan, zelfs in veeleisende omstandigheden.

Witte voorzijde, grijze achterzijde: De borden hebben een witte voorzijde en een grijze achterzijde, waardoor ze gemakkelijk zichtbaar en leesbaar zijn, zelfs bij slechte weersomstandigheden.

Diverse vormen: We bieden een verscheidenheid aan vormen, waaronder rechthoekige, ronde, vierkante en driehoekige borden, zodat je de juiste borden kunt kiezen voor jouw specifieke signaleringsbehoeften.

Standaard RAL 9016 kleur: De witte kleur (RAL 9016) van de voorzijde van de borden voldoet aan de standaardkleur voor verkeersborden en draagt bij aan de herkenbaarheid en uniformiteit van de signalering.

Duidelijke signalering en lange levensduur! Met onze verkeersborden van aluminium kun je vertrouwen op duidelijke en effectieve signalering, terwijl je tegelijkertijd profiteert van de duurzaamheid van het zirconisatieproces en de witte gespoten afwerking. Kies de juiste vormen en bestel vandaag nog om bij te dragen aan een veilige en georganiseerde omgeving.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer VB-200100

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.