Telescopisch verlengstuk voor slider mes

Het telescopische verlengstuk voor het slider mes is een handige tool voor verschillende toepassingen. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van dit product:

Verstelbaar: Het verlengstuk is telescopisch en kan worden aangepast van 74 tot 125 cm. Dit biedt flexibiliteit en maakt het geschikt voor verschillende situaties en werkhoogten.

Bevestigingsmechanisme: Het bevestigingsmechanisme van het blad is ontworpen om duwen en trekken mogelijk te maken. Dit maakt het veelzijdig in gebruik en geschikt voor verschillende snijbewegingen.

Handig bij Hoogtes: Met de verstelbare lengte is dit verlengstuk ideaal voor taken op hoogte, waardoor het mogelijk is om veilig en efficiënt te werken zonder een ladder te gebruiken.

Slider Mes Compatibiliteit: Het verlengstuk is specifiek ontworpen voor het slider mes, waardoor het een naadloze integratie heeft met dit specifieke gereedschap.

Telescopisch Ontwerp: Het telescopische ontwerp maakt het gemakkelijk om het verlengstuk in te schuiven en mee te nemen, waardoor het handig is voor transport en opslag.

Dit telescopische verlengstuk is een handige accessoire voor professionals die werken met het slider mes. Het vergroot de reikwijdte en maakt het mogelijk om efficiënt en nauwkeurig snijwerk uit te voeren, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Bovenkant formulier

 Specificaties
Productnummer 17-0041

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.