Swing Wing voet en houder A6 staand

De Swing Wing is een klassiek afgewerkte flyerhouder met een acrylaat houder en een zilver geanodiseerd voetstuk. Deze combinatie biedt een stijlvolle en praktische manier om informatie te presenteren op een toonbank, balie of andere prominente locaties. Hier zijn de kenmerken die de Swing Wing onderscheiden:

Hoogwaardige Materialen: De Swing Wing is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waaronder een acrylaat houder en een zilver geanodiseerd voetstuk. Dit zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar geeft ook een professionele uitstraling.

Dubbelzijdige Presentatie: Dankzij het ontwerp van de Swing Wing kun je informatie aan beide zijden van de houder plaatsen. Dit maximaliseert de zichtbaarheid en trekt de aandacht vanuit verschillende hoeken.

Veelzijdig Gebruik: De Swing Wing is ideaal voor gebruik in verschillende settings, zoals restaurants, winkels, recepties, en meer. Het is geschikt voor het presenteren van menu's, aanbiedingen, prijslijsten, brochures, of andere promotionele materialen.

Stevige Basis: Het zilver geanodiseerde voetstuk dient als een stevige basis, waardoor de Swing Wing stabiel blijft staan, zelfs bij druk verkeer of aanrakingen.

Ruimtebesparend: Ondanks zijn robuuste ontwerp is de Swing Wing ruimtebesparend en kan het gemakkelijk worden geplaatst op toonbanken, balies, tafels, en andere oppervlakken.

De Swing Wing Voet en Houder biedt een uitstekende combinatie van stijl en functionaliteit. Het is een effectieve manier om jouw marketingmateriaal of informatie op een aantrekkelijke en georganiseerde manier te presenteren. Upgrade je presentatie vandaag nog met de Swing Wing.

 


Specificaties
Productnummer USWMDNP0A6
DIN formaat A6

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.