Swing Wing A6 liggend

De Swing Wing is een klassiek ontworpen flyerhouder die functionaliteit en elegantie combineert. Met een acrylaat houder en een zilver geanodiseerd voetstuk biedt deze flyerhouder een verfijnde manier om belangrijke boodschappen, menu's of aanbiedingen te presenteren. Hier zijn enkele kenmerken die de Swing Wing onderscheiden:

Klassiek Design: De Swing Wing heeft een tijdloos ontwerp dat past in verschillende omgevingen. Het strakke acrylaat en zilver geanodiseerde voetstuk stralen professionaliteit uit.

Veelzijdig Gebruik: Perfect voor gebruik in restaurants voor menukaarten, op toonbanken in winkels voor het promoten van aanbiedingen of zelfs in kantoren voor informatieve brochures. De veelzijdigheid maakt het een waardevol marketinginstrument.

Los Voetstuk: Het voetstuk is ook afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de mogelijkheid hebt om eigen plaatmateriaal te gebruiken. Hierdoor kun je het aanpassen aan je eigen merkstijl of specifieke promotionele boodschap.

Professionele Uitstraling: Door de combinatie van materialen en het aandachtig ontworpen frame geeft de Swing Wing een professionele uitstraling aan je presentaties.

Of je nu een restaurant runt, een winkel hebt of een kantoor beheert, de Swing Wing biedt een stijlvolle en doeltreffende manier om je boodschap over te brengen. Voeg deze flyerhouder toe aan je marketinggereedschap en maak indruk op je doelgroep.

Specificaties
Productnummer USWMYNP0A6
DIN formaat A6

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.