Stoepbord WindPro Lite - grijs - B1

Het Stoepbord WindPro Lite is een handige en flexibele manier om reclame te maken voor je bedrijf. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van dit stoepbord:

Dubbelzijdige Reclame: Dit stoepbord is ontworpen voor dubbelzijdige reclame. Hierdoor kun je aan beide zijden informatie en promotiemateriaal tonen, waardoor je een breder publiek kunt aanspreken.

Stalen Veren voor Stabiliteit: Het stoepbord is uitgerust met stalen veren die flexibiliteit bieden en tegelijkertijd stabiliteit behouden, zelfs bij winderige omstandigheden. Dit zorgt ervoor dat je boodschap altijd goed zichtbaar blijft.

Handig Klikprofiel: Het klikprofiel maakt het eenvoudig om posters en reclamemateriaal snel te verwisselen, zodat je je boodschap actueel kunt houden.

Geschikt voor Binnengebruik: Dit stoepbord is ideaal voor gebruik binnenshuis, zoals in winkels, restaurants, beurzen en andere indoor locaties. Het is echter niet waterdicht, dus buitengebruik wordt niet aangeraden.

Het Stoepbord WindPro Lite is een kosteneffectieve en flexibele oplossing om je bedrijfsinformatie en aanbiedingen te presenteren. Het moderne ontwerp en de mogelijkheid voor dubbelzijdige reclame maken het een waardevolle aanwinst voor je marketingstrategie.


Specificaties
Productnummer ISWPL00NB1W
DIN formaat B1
Materiaal Aluminium
Breedte 700 mm
Hoogte 1000 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.