Stoepbord WindPro - hout - 590 x 780 mm

Het Stoepbord WindPro in Hout is een krachtige en aantrekkelijke manier om jouw boodschap effectief te presenteren aan voorbijgangers. Met zijn natuurlijke uitstraling en duurzame constructie trekt dit stoepbord de aandacht en zorgt het voor een professionele presentatie van jouw posters.

Stijlvol Houten Ontwerp: Het houten frame van het Stoepbord WindPro voegt een vleugje elegantie toe aan jouw advertenties. Dit zorgt voor een warme en aantrekkelijke uitstraling die de aandacht trekt.

Dubbelzijdige Presentatie: Dit stoepbord is ontworpen om dubbelzijdige presentatie mogelijk te maken. Hierdoor kun je twee verschillende posters of boodschappen tegelijkertijd tonen, wat de efficiëntie van jouw reclame vergroot.

Weerbestendig: Dankzij de duurzame houten constructie en de juiste afwerking is het Stoepbord WindPro bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor kun je het zowel binnen als buiten gebruiken, zonder je zorgen te maken over slijtage.

Eenvoudig Te Wisselen: Het wisselen van posters is een fluitje van een cent. Dankzij het handige kliksysteem kun je snel en gemakkelijk jouw posters vervangen, waardoor je snel kunt inspelen op nieuwe promoties of boodschappen.

Stabiele Stand: Het stoepbord is voorzien van een solide standaard die zorgt voor stabiliteit, zelfs bij winderige omstandigheden. 

Met het Stoepbord WindPro in Hout kies je voor een stijlvolle en effectieve manier om jouw boodschap te communiceren. Het combineert duurzaamheid met aantrekkelijkheid en biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk jouw promotiemateriaal te presenteren. Investeer in dit stoepbord en verhoog de zichtbaarheid van jouw boodschap op een elegante manier!

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer ISWPW00D20
Breedte 590 mm
Hoogte 780 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.