Stoepbord WindPro classic - grijs - A1

Het Stoepbord WindPro Classic - Grijs is een uitstekende keuze voor het tentoonstellen van je posters en advertenties buiten je winkel of bedrijf. Hier zijn enkele van de kenmerken en voordelen van dit stoepbord:

Waterbestendig Ontwerp: Het stoepbord is ontworpen om bestand te zijn tegen regen en vochtige weersomstandigheden, waardoor je inhoud zelfs tijdens slecht weer goed zichtbaar blijft.

Eenvoudig te Verwisselen Posters: Met het handige klikprofiel kun je snel en gemakkelijk posters verwisselen. Dit bespaart tijd en moeite bij het bijwerken van je promotiemateriaal.

Stevig en Stabiel: Het voetstuk van het stoepbord is vulbaar, wat zorgt voor extra stabiliteit. Hierdoor blijft je stoepbord stevig op zijn plaats, zelfs op winderige dagen.

Gemakkelijk te Verplaatsen: Dankzij de wielen aan de onderzijde kun je het stoepbord eenvoudig van binnen naar buiten verplaatsen, waardoor je je boodschap op elk gewenst moment kunt aanpassen aan de situatie.

Elegante Grijze Uitstraling: Het grijze design van het stoepbord met een zwarte voet geeft een strakke en professionele uitstraling, wat de aandacht van voorbijgangers trekt.

Het Stoepbord WindPro Classic - Grijs is de ideale keuze voor bedrijven die hun boodschap effectief willen communiceren aan voorbijgangers, ongeacht de weersomstandigheden. Het biedt duurzaamheid, gebruiksgemak en een moderne uitstraling, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor je reclamestrategie.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer ISWPA1W
DIN formaat A1
Kleur Grijs
Breedte 594 mm
Hoogte 841 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.