Stoepbord Swing Pro - zwart - A0

Het Stoepbord Swing Pro - Zwart is een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een opvallende en stijlvolle manier om reclame en informatie weer te geven. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van dit stoepbord:

Waterbestendig Design: Dit stoepbord is speciaal ontworpen om waterbestendig te zijn, wat betekent dat het bestand is tegen regen en vochtige omstandigheden. Hierdoor blijven je posters en reclame-uitingen beschermd en leesbaar, zelfs bij slecht weer.

Zwart gepoedercoat Frame :Het stoepbord heeft een zwart gepoedercoat frame en klikprofiel, wat zorgt voor een opvallende en stijlvolle uitstraling. Dit maakt het bord perfect voor bedrijven die willen opvallen in het straatbeeld.

Stevige H-Voet: De H-vormige voet van het stoepbord zorgt ervoor dat het stevig op zijn plaats blijft staan, zelfs op winderige dagen. Dit vermindert het risico op omvallen en zorgt voor een betrouwbare presentatie.

Eenvoudig Posterwissel: Het klikprofiel maakt het eenvoudig om reclame-uitingen snel te wisselen. Hierdoor kun je gemakkelijk nieuwe informatie presenteren aan voorbijgangers.

Veelzijdig Gebruik: Het stoepbord is ideaal voor het weergeven van allerlei informatie, waaronder aanbiedingen, menu's, openingstijden, aankondigingen en meer.

Kortom, het Stoepbord Swing Pro - Zwart biedt een duurzame en stijlvolle oplossing om informatie aan voorbijgangers te presenteren, ongeacht de weersomstandigheden. De opvallende zwarte uitstraling maakt het een uitstekende keuze voor bedrijven die willen opvallen en een blijvende indruk willen maken.

Bovenkant formulier

 


Specificaties
Productnummer ISWPBA0H
DIN formaat A0
Kleur Zwart
Breedte 841 mm
Hoogte 1189 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.