Stoepbord Swing Pro - grijs - A1

Het Stoepbord Swing Pro  is een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een effectieve manier om reclame en informatie weer te geven. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van dit stoepbord:

Waterbestendig Design: Dit stoepbord is speciaal ontworpen om waterbestendig te zijn, wat betekent dat het bestand is tegen regen en vochtige omstandigheden. Hierdoor blijven je posters en reclame-uitingen beschermd en leesbaar, zelfs bij slecht weer.

Klikprofiel: Het stoepbord is voorzien van een handig klikprofiel. Dit maakt het verwisselen van reclame-uitingen snel en moeiteloos. Hierdoor kun je eenvoudig nieuwe informatie presenteren aan voorbijgangers.

Stevige H-Voet: De H-vormige voet van het stoepbord zorgt ervoor dat het stevig op zijn plaats blijft staan, zelfs op winderige dagen. Dit vermindert het risico op omvallen en zorgt voor een betrouwbare presentatie.

Moderne Grijze Uitstraling: De grijze kleur van het stoepbord geeft het een moderne en professionele uitstraling. Het past goed in verschillende omgevingen en zorgt ervoor dat je reclame opvalt.

Veelzijdig Gebruik: Het stoepbord is ideaal voor het weergeven van allerlei informatie, waaronder aanbiedingen, menu's, openingstijden, aankondigingen en meer.

Kortom, het Stoepbord Swing Pro  biedt een duurzame en effectieve oplossing om informatie aan voorbijgangers te presenteren, ongeacht de weersomstandigheden. Het moderne ontwerp en de praktische kenmerken maken het een waardevol hulpmiddel voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare manier om hun boodschap over te brengen.


Specificaties
Productnummer ISWPA1H
DIN formaat A1
Kleur Grijs
Breedte 594 mm
Hoogte 841 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.