Stoepbord Master Sign - zilver/zwart

Het Stoepbord Master Sign is de ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een opvallende en duurzame manier om reclame te maken voor hun producten, diensten of evenementen. Dit stoepbord is ontworpen om de aandacht van voorbijgangers te trekken en je boodschap op een professionele manier te presenteren.

Weerbestendigheid: Het Stoepbord Master Sign is gebouwd om alle weersomstandigheden te weerstaan. Regen, wind of zonneschijn, dit stoepbord blijft stevig staan en je posters blijven goed beschermd.

Dubbelzijdig: Dit stoepbord is dubbelzijdig, wat betekent dat je aan beide kanten posters kunt plaatsen. Dit vergroot je zichtbaarheid en maakt het mogelijk om twee verschillende boodschappen te tonen.

Eenvoudig te Verwisselen Posters: Het Stoepbord Master Sign maakt gebruik van kliklijstprofielen, waardoor het eenvoudig is om posters te verwisselen. Geen gedoe met lijm of tape, gewoon je poster in de lijst schuiven en klaar.

Stevige Constructie: Dit stoepbord is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een stevige constructie. Het staat stabiel op zijn plek en kan tegen een stootje.

Posterbescherming: Het Stoepbord Master Sign wordt geleverd met anti-reflectie PVC-folie om je posters te beschermen tegen schade en weersinvloeden. Je posters blijven er fris en leesbaar uitzien.

Professioneel Design: Met zijn moderne en professionele design past dit stoepbord bij vrijwel elke bedrijfsstijl. Het straalt kwaliteit uit en trekt de aandacht.

Verrijdbaar: De wieltjes aan de voet van het Stoepbord Master Sign maken het gemakkelijk om het bord te verplaatsen naar de ideale locatie.

Verschillende Formaten Beschikbaar: Het Stoepbord Master Sign is verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je boodschap past.

Of je nu een restaurant, winkel, evenementenlocatie of makelaarskantoor hebt, het Stoepbord Master Sign is een effectieve manier om de aandacht van potentiële klanten te trekken en je boodschap over te brengen. Met zijn duurzaamheid en gebruiksgemak is dit stoepbord een waardevolle aanvulling op je buitenreclamestrategie. Bestel vandaag nog en vergroot je zichtbaarheid!

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer UPFS3100A1
DIN formaat A1
Breedte 594 mm
Hoogte 840 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.