Stoepbord ECO klik-A - ronde hoeken

9 stuks op voorraad

De ECO-versie van de Klik-A standaard met ronde hoeken biedt een milieuvriendelijke en praktische oplossing voor het presenteren van je boodschappen. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van de ECO Klik-A:

Gemakkelijk te Openen: De ECO Klik-A is ontworpen voor eenvoudig openen en sluiten dankzij de kliklijstprofielen met een breedte van 25 mm. Dit maakt het wisselen van posters en boodschappen moeiteloos.

Ronde Hoeken: Dit model heeft ronde hoeken, wat zorgt voor een zachte en eigentijdse uitstraling. Het geeft een moderne en vriendelijke touch aan je presentatie.

ECO-Vriendelijk Ontwerp: De ECO-versie is gericht op duurzaamheid. De aluminium staanders zijn niet geanodiseerd, maar afgewerkt met een dun laagje polijstvloeistof vanaf de wals. Dit minimaliseert het gebruik van materialen en energie.

Inclusief Anti-Reflecterende Folie: De ECO Klik-A wordt geleverd met PVC folie dat anti-reflectie-eigenschappen heeft. Hierdoor blijft je boodschap duidelijk zichtbaar zonder hinderlijke schitteringen.

Geschikt voor Topbord en Foldermandje: De ECO Klik-A is ontworpen om een topbord en foldermandje te kunnen dragen. Dit biedt extra ruimte voor informatie en promotiemateriaal.

Binnenruimtes: De ECO Klik-A is ideaal voor gebruik in binnenruimtes. Plaats het in lobby's, ontvangstruimtes, winkels of andere interieurs waar je je boodschap wilt presenteren.

Specificaties
Productnummer UAB250HNB1
DIN formaat B1

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.