Spanner FastFix Bungee - 400 mm

De zwarte FastFix Bungee Doekspanner is een handige en betrouwbare tool om doeken en materialen snel en veilig te spannen. Met een lengte van 400 mm en een diameter van 5 mm biedt deze doekspanner de perfecte balans tussen flexibiliteit en stevigheid. De maximale trekkracht van 20 kg zorgt ervoor dat je doeken en materialen veilig en strak vast kunt zetten, zelfs in winderige omstandigheden.

Eenvoudig en Snel Spannen: De FastFix Bungee Doekspanner maakt het spannen van doeken en materialen snel en gemakkelijk. Dankzij het elastische karakter van de bungee kun je moeiteloos de juiste spanning bereiken.

Veilige en Betrouwbare Bevestiging: Met een maximale trekkracht van 20 kg biedt deze doekspanner een veilige en betrouwbare bevestiging. Je kunt erop vertrouwen dat je doeken en materialen stevig op hun plaats blijven.

Duurzaam en Weerbestendig: Gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, is deze doekspanner geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Veelzijdig Gebruik: Of het nu gaat om het spannen van banners, zeilen, netten of andere materialen, de FastFix Bungee Doekspanner is veelzijdig inzetbaar en past zich aan verschillende toepassingen aan.

Praktische Lengte: Met een lengte van 400 mm kun je deze doekspanner aanpassen aan verschillende formaten en vormen van doeken en materialen.

De FastFix Bungee Doekspanner in het zwart is een praktische en effectieve oplossing om je doeken en materialen strak en stevig vast te zetten. Of je nu een evenement organiseert, promotiemateriaal wilt tonen of gewoon iets wilt bevestigen, deze doekspanner staat klaar om je te helpen. Met zijn betrouwbare prestaties en duurzaamheid is hij een waardevolle toevoeging aan je gereedschapskit.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer SFF-5-40-Z
Diameter 5 mm
Kleur Zwart
Lengte 400 mm

Anderen bekeken ook

Aluminium buis Ø 32 mm - 2 mm
AB32B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis Ø 42 mm - 2 mm
AB42B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis Ø 48 mm - 2 mm
AB48B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis Ø 48 mm - 3 mm
AB48B3
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis zwart Ø 48 mm - 2 mm
AB48B2ZW
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
HPX bannertape - 15 mm
BT015
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.