Spanner FastFix Bungee - 1500 mm

De FastFix Bungee Doekspanner in het zwart is een handig hulpmiddel voor het gemakkelijk en effectief spannen van doeken en materialen. Met een lengte van 1500 mm en een diameter van 5 mm biedt deze doekspanner voldoende flexibiliteit en stevigheid om verschillende toepassingen aan te kunnen. De maximale trekkracht van 20 kg zorgt ervoor dat je doeken en materialen veilig en strak kunt spannen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over losraken.

Eenvoudig en Snel Spannen: De FastFix Bungee Doekspanner maakt het spannen van doeken en materialen eenvoudig en snel. Dankzij het elastische karakter van de bungee, kun je moeiteloos de juiste spanning bereiken.

Veilige en Stevige Bevestiging: Met een maximale trekkracht van 20 kg biedt deze doekspanner een veilige en stevige bevestiging. Je kunt erop vertrouwen dat je doeken en materialen op hun plaats blijven, zelfs bij winderige omstandigheden.

Duurzaam en Weerbestendig: De FastFix Bungee Doekspanner is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor kun je hem zowel binnen als buiten gebruiken.

Veelzijdig Gebruik: Deze doekspanner is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu doeken, banners, zeilen, netten of andere materialen wilt spannen, deze doekspanner biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt.

Praktische Lengte: Met een lengte van 1500 mm kun je deze doekspanner aanpassen aan verschillende maten en vormen van doeken en materialen.

De FastFix Bungee Doekspanner is een handig en betrouwbaar hulpmiddel voor het spannen van doeken, banners en andere materialen. Dankzij zijn eenvoudige ontwerp en duurzame constructie is hij ideaal voor zowel tijdelijke als langdurige toepassingen. Of je nu een doek wilt spannen voor promotie, bescherming of decoratie, deze doekspanner staat voor je klaar om de klus te klaren.

Bovenkant formulier

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer SFF-50-150-Z
Diameter 5 mm
Kleur Zwart
Lengte 1500 mm

Anderen bekeken ook

Aluminium buis Ø 32 mm - 2 mm
AB32B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis Ø 42 mm - 2 mm
AB42B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis Ø 48 mm - 2 mm
AB48B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis Ø 48 mm - 3 mm
AB48B3
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis zwart Ø 48 mm - 2 mm
AB48B2ZW
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
HPX bannertape - 15 mm
BT015
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.